Pulled pork i kålwrap

1,5 Dag
449,5 kcal

Pulled pork i kålwrap passar perfekt när du vill lyxa till det lite till helgen.

Kålwrap med pulled pork

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 spetskålsblad
  • 1 röda polkagrisbetor
  • 1 gula polkagrisbetor

Pulled pork

  • Ca 1,2 kg fläskkarré
  • 1 tsk agavesirap
  • 1½ tsk havssalt
  • 1½ tsk paprikapulver
  • ½ tsk chilipulver
  • ½ tsk spiskummin
  • ½ tsk cayennepeppar

Avokadokräm

  • 1 små avokadoer
  • Kärnor från ½ granatäpple
  • ½ vitlöksklyfta
  • ¼ liten rödlök
  • ¼ färsk jalapeño
  • ½ näve färsk koriander
  • Saft och skal från
  • ¼ citron
  • ¼ tsk havssalt

Gör så här

  • Dagen före Putsa fläskkarrén och smörj in den med agavesirap, rör ihop kryddorna och gnid in fläskkarrén med kryddblandningen.

  • Packa därefter in den i plastfolie och lägg den i kylskåpet.

  • Nästa morgon smörjer du in ett ugnsfast fat med olivolja och sätter in fläskkarrén i 10 timmar i en kall ugn som ställs in på 110 grader (inte varmluft).

  • Alla ingredienserna till avokadokrämen görs klara och mixas.

  • Skär polkagrisbetorna i tunna skivor och pressa citron över.

  • Riv isär köttet med 2 gafflar och lägg upp i spetskålsblad, dekorera eventuellt med jalapeño och groddar.

  • Rulla till en wrap.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background