*Helt färsk och gärna från en fiskhandlare eller i en välsorterad matbutik och därefter infryst i -20 grader i minst 24 timmar.
- Snabbstek champinjonerna på hög värme i sojan, de ska bara stekas i ett par minuter.
- Gör därefter misodressingen genom att helt enkelt röra ihop alla ingredienserna noga.
- Om den är för tjock så tillsätt eventuellt lite vatten, tills du får rätt konsistens.
- Skär laxen i tärningar och lägg upp den i två skålar med de andra salladsingredienserna och en halv matsked misodressing över varje.
Bonusinfo
Råvaror som gör din sallad mer mättande
Protein: Välj t ex kyckling, tonfisk, lax, kikärter, bönor/linser, ägg eller parmesanost.
Få fler recept med edamamebönor här
Fett: Välj t ex lax, parmesanost, avokado, nötter eller oljedressing.
Fibrer: Välj alla former av kål, morötter eller gröna ärter.