Nyttiga recept Middag Pizza på m... Pizza på mandelbotten med parma och kronärtskocka 30 minuter 298,8 kcal Klassisk pizza med en supergod low carb-twist. Av Michelle Kristensen 7 juli 2013 Genom att byta ut den supersyndiga degen mot blomkål kan du njuta av pizza med gott samvete. Pizza på mandelbotten med parma och kronärtskocka Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer Botten ⅓ dl fint kokosmjöl ¾ dl mandelmjöl ¼ tsk bakpulver ¾ ägg ½ msk olivolja ¼ dl kokosmjölk ¼ msk fiberHUSK ¼ tsk havssalt Sås ¼ burk hela tomater ¼ burk tomatpuré ¼ tsk oregano ¼ tsk basilika ¼ finhackad chili ¼ tsk havssalt ¼ tsk nymalen peppar Fyllning 22 g färsk ananas ¼ Paket parmaskinka 1 kronärtskockshjärtan (burk) 17 g riven ost Så gör du Blanda ihop alla ingredienser till botten, och baka ut på en bakplåt. Grädda i 10 min på 175 grader varmluft. Blanda ihop ingredienserna till såsen och låt koka upp. Bred ut såsen på botten och lägg på ananas, kronärtskockshjärtan och parmaskinka. Lägg på de sista ingredienserna, och grädda pizzan i 15 min på samma värme. Läs också: Så här gör du en god blomkålspizza MandlarPizzaLow carb