Potatissallad med ärter och parmaskinka

30 minuter
377 kcal

Förnya din potatissallad. Med några få ingredienser kan du laga en supergod potatissallad med ärter och parmaskinka på bara 30 minuter. Smaklig måltid!

Tallrik med potatissallad

Potatissallad med ärter och parmaskinka

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 300 g potatis
  • 1 dl A-fil
  • Havssalt
  • Svartpeppar, färskmald
  • Dijonsenap
  • 100 g ärter, färska eller tinade från frysen
  • 100 g blandade sallader
  • 6 skivor parmaskinka
  • ½ knippe gräslök
  • 2 skivor fullkorns­rågbröd

Så gör du potatissallad

  • Skrubba potatisen och koka den i 15 min. Låt svalna lite.

  • Blanda A-fil med salt, peppar och lite dijonsenap.

  • Sprita ärterna om du har köpt dem färska. Skölj och slunga salladsbladen torra.

  • Skär potatisarna i halvor och vänd dem i dressingen ihop med ärter och sallad.

  • Lägg upp potatissallad med parmaskinka på två tallrikar och toppa med gräslök. Ät rågbröd till.