Nyttiga recept Middag Potatissal... Potatissallad med ärter och parmaskinka 30 minuter 377 kcal Förnya din potatissallad. Med några få ingredienser kan du laga en supergod potatissallad med ärter och parmaskinka på bara 30 minuter. Smaklig måltid! Av Helle Brønnum Carlsen 28 januari 2019 Potatissallad med ärter och parmaskinka Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 300 g potatis 1 dl A-fil Havssalt Svartpeppar, färskmald Dijonsenap 100 g ärter, färska eller tinade från frysen 100 g blandade sallader 6 skivor parmaskinka ½ knippe gräslök 2 skivor fullkornsrågbröd Så gör du potatissallad Skrubba potatisen och koka den i 15 min. Låt svalna lite. Blanda A-fil med salt, peppar och lite dijonsenap. Sprita ärterna om du har köpt dem färska. Skölj och slunga salladsbladen torra. Skär potatisarna i halvor och vänd dem i dressingen ihop med ärter och sallad. Lägg upp potatissallad med parmaskinka på två tallrikar och toppa med gräslök. Ät rågbröd till. PotatisRågbrödSalladÄrter