Nyttiga recept Middag Maskerade ... Maskerade vaktelägg 10 minuter Maskerade vaktelägg med rom och gurkmejakräm är en vacker och somrig rätt. Av Anne Larsen och Martin Kreutzer 1 juli 2014 Maskerade vaktelägg Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 vaktelägg 2 tsk fiskrom, t ex forellrom 2 ärtskott Havssaltt Kräm: dl majonnäs ½ dl skyr ½ msk pressad lime eller citron Riven gurkmejarot, ca 1 msk, eller mald gurkmeja, ca 1 tsk Havssalt och mald svartpeppar Gör så här Koka äggen i 3 minuter. Häll på kallt vatten, skala och låt svalna. Rör ihop krämen och krydda efter smak. Servera ägg med kräm i små glas, lägg på rom och ärtskott. LÄS OCKSA: Allt du behöver veta om stenbitsrom