Kyckling med gremolata och palmkål
Laga grön och vinterinspirerad kvällsmat med kyckling och palmkål, kryddig och god så att du kan hålla värmen. Läs hur du gör här.
Laga grön och vinterinspirerad kvällsmat med kyckling och palmkål, kryddig och god så att du kan hålla värmen. Läs hur du gör här.
Badda kycklingen torr, gnid med olivolja och grilla eller stek den.
Krydda med salt och peppar.
Gör gremolatan: Riv citronskalet fint, skär/pressa 1 vitlöksklyfta fint och blanda med 2 msk hackad persilja.
Skölj kålen och skär bort den nedre delen, ca 5 cm.
Ta bort mittsträngen och skär kålen i stora tärningar.
Skölj igen och slunga den torr.
Skär de 2 återstående vitlöksklyftorna i mycket fina skivor.
Stek dem gyllene i 1 msk olivolja och lägg sedan upp på hushållspapper.
Stek kålen i samma olja, krydda med chili och smaka av med salt.
Blanda kål och vitlök.
Servera kycklingen med gremolata och kål med vitlökschips och chili.
Har du provat vår broccolisallad med bacon, rödlök och fetaost? Den är supergod!