Nyttiga recept Middag Kebabrulle... Kebabrulle med kryddigt kött 75 minuter I FORM visar dig hur en av dina favoritsnabbmatsklassiker kan göras hur sund som helst utan att tumma på den goda smaken. Av I FORM-redaktionen 10 juli 2014 ...men med minst 20 % mindre fett. Kebabrulle med kryddigt kött Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 nötbiffar (eller 4 kycklingfiléer) ½ tsk malen koriander ½ tsk malet fänkålsfrö ½ tsk malen spiskummin ¼ tsk peppar ½ vitlöksklyfta x 2 1 nypa chiliflakes ½ tsk paprikapulver 1 lök 1 msk olivolja ½ dl skyr 2 fullkornstunnbröd 1 tomat ¼ gurka ¼ rödlök Pressad lime Ev lite färsk koriander Gör så här Blanda kryddor, hackad lök och olja i en skål. Lägg köttet i marinaden i minst en timme. Stek det hastigt på hög värme. Låt köttet vila 5 minuter, skär det sedan i strimlor. Rör ihop en dressing av skyr, ½ vitlöksklyfta, salt och peppar. Värm fullkornstunnbröden. Skär tomat, gurka och lök och fördela allt på brödet. Smaksätt med limesaft och koriander. En läcker botten av blomkål är ett gott alternativ till din vanliga pizzabotten. Prova gärna vårt enkla recept på blomkålspizza med lax WrapsNötköttKycklingLow carb