Fänkålsallad med bär

Testa denna supergoda grillsallad med fänkål, blandade bär och dressing - perfekt till grillat!

29 juni 2015 av Michelle Kristensen

Fänkålsallad

8 personer

2 fänkålsstånd
125 g blåbär
125 g björnbär
1 pkt Bull's Blood sallad
1 liten näve pistagenötter
1 näve färsk koriander
¼ ekologisk citron

Dressing
1 msk olivolja
2 msk ljus balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
1 nypa stevia
4 msk vatten
1 nypa havssalt


Så gör du fänkålssallad

  • Rör ihop alla ingredienser till dressingen.
  • Skär de två fänkålsstånden i 8 bitar och grilla dem i 4 minuter. Kom ihåg att vända på dem.
  • Pressa citron och riv citronskal över när de är färdiga.
  • Blanda grönsaker och bär och strö över koriander och grovt hackade pistagenötter.
  • Häll sedan över dressingen.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar