Fisksallad med räkor och ägg

20 minuter
512 kcal

Lätt rätt med variationsmöjligheter.

Fisksallad med räkor och ägg

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 100 blandade salladsblad
  • 150 g kokt sej
  • 1 dl lättyoghurt
  • 2 tsk majonnäs
  • 1 tsk mild senap
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g räkor
  • 400 g grön sparris
  • ½ knippe gräslök
  • 2 ägg
  • 100 g grovt bröd

Tillagning

Tillagning

  • Börja med salladen, skölj bladen och låt dem dropptorka.
  • Dela den kalla kokta fisken utan skinn och ben i mindre bitar.
  • Blanda lättyoghurt och majonnäs och smaka av med senap, salt och peppar.
  • Dela sparrisarna, låt dem ligga i kokande vatten i 2 minuter och häll av det.
  • Koka äggen i 6 minuter, skala dem och dela dem på en tallrik så att gulan delvis rinner ut.
  • Lägg upp torsk och räkor på ägget och toppa med sallad, sparris och gräslök. Häll på dressing. Ät bröd till.

FAQ OM ÄGG: Hur många ägg kan man äta om dagen? Få svaret här!


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background