Nyttiga recept Middag Ljummen pu... Ljummen pumpasallad med rucola och feta 25 minuter 253 kcal Ljummen pumpasallad med rucola och feta är en helt perfekt sammansättning av av sprödhet och sundhet! Av Anne Larsen 6 april 2015 Samtliga recept i I FORM-kuren Fatburner Special innehåller 250 kcal stycket. Bakad hokkaidopumpa med feta Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 8 båtar hokkaidopumpa/ 200 g pumpakött 4 tsk extra jungfruolja Havssalt och nymalen peppar 100 g rucola 50 g fetaost, 40+ 30 g parmesanost Pressad citron Så gör du ljummen pumpasallad Skär 4–6 båtar av pumpan och gnid in med 1 tsk olivolja. Krydda med salt och peppar och baka dem (med skal) i 190 grader i 20 minuter. Skölj och slunga rucolan torr. Lägg upp rucolan med de bakade pumpabåtarna, smula över fetaosten och hyvla även över flingor av parmesanost. Pressa lite citron och droppa 1 tsk olja över de ljumna pumpabåtarna. SalladRucolaPumpa