Samtliga recept i I FORM-kuren Fatburner Special innehåller 250 kcal stycket.

Ljummen pumpasallad med rucola och feta

Ljummen pumpasallad med rucola och feta är en helt perfekt sammansättning av av sprödhet och sundhet!

Bakad hokkaidopumpa med feta

1 person

TIDSÅTGÅNG

Förberedelsetid: 5 minuter

Tillagningstid: 20 minuter

Tid totalt: 25 minuter

INGREDIENSER

4-6 båtar hokkaidopumpa/­ 200 g pumpakött

2 tsk extra jungfruolja

Havssalt och nymalen peppar

50 g rucola

25 g fetaost, 40+

15 g parmesanost

Pressad citron

Så gör du ljummen pumpasallad

  • Skär 4–6 båtar av pumpan och gnid in med 1 tsk olivolja. Krydda med salt och peppar och baka dem (med skal) i 190 grader i 20 minuter.
  • Skölj och slunga rucolan torr.
  • Lägg upp rucolan med de bakade pumpabåtarna, smula över fetaosten och hyvla även över flingor av parmesanost.
  • Pressa lite citron och droppa 1 tsk olja över de ljumna pumpabåtarna.

näringsinnehåll per person

Energi: 253 kcal

Protein: 13,6 g

Fett: 17,8 g

Kolhydrat: 11,6 g

Kostfiber: 3 g

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar