Spenatwraps med lax och frukt

15 minuter
489 kcal

De här läckra och snabba spenatwrapsen ihop med frukt gör matlådan värd att vänta på. Få receptet här!

En låda med wraps och en med frukt

Spenatwraps med lax och frukt

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

1 person

  • 200 g babyspenat
  • 4 små ägg
  • Extra jungfruolja
  • Havssalt och svartpeppar
  • 150 g tunt skuren lax
  • 2 äpple
  • Citron
  • 2 morot
  • En näve blåbär
  • En stjälk mynta
  • 8 halva valnötskärnor

Så lagar du spenatwraps med lax och frukt

  • Skölj spenaten och slunga dentorr.
  • Blanda äggen med hälften avspenaten.
  • Spraya eller pensla ennonstickpanna med olja.
  • Häll i äggvispetoch stek wrappen stabil påden ena sidan.
  • Låt den glida överpå ett grytlock och vänd den.
  • Stek den på andra sidan.
  • Kryddamed salt och peppar.
  • Låt densvalna.
  • Under tiden gör du klartfruktlådan.
  • Skär äpple och morotoch lägg ihop med blåbär, myntaoch valnötter.
  • Rulla wrappen medlax och spenat och skär den sedanpå snedden.