En låda med wraps och en med frukt
© Wichmann+Bendtsen

Spenatwraps med lax och frukt

De här läckra och snabba spenatwrapsen ihop med frukt gör matlådan värd att vänta på. Få receptet här!

Spenatwraps med lax och frukt

1 person

TIDSÅTGÅNG

Förberedelsetid: 5 minuter

Tillagningstid: 10 minuter

Tid totalt: 15 minuter

INGREDIENSER

1 person

100 g babyspenat

2 små ägg

Extra jungfruolja

Havssalt och svartpeppar

75 g tunt skuren lax

1 äpple

Citron

1 morot

En näve blåbär

En stjälk mynta

4 halva valnötskärnor

Så lagar du spenatwraps med lax och frukt

  • Skölj spenaten och slunga dentorr.
  • Blanda äggen med hälften avspenaten.
  • Spraya eller pensla ennonstickpanna med olja.
  • Häll i äggvispetoch stek wrappen stabil påden ena sidan.
  • Låt den glida överpå ett grytlock och vänd den.
  • Stek den på andra sidan.
  • Kryddamed salt och peppar.
  • Låt densvalna.
  • Under tiden gör du klartfruktlådan.
  • Skär äpple och morotoch lägg ihop med blåbär, myntaoch valnötter.
  • Rulla wrappen medlax och spenat och skär den sedanpå snedden.

Näringsinnehåll i spenatwraps med lax och frukt per person

Energi: 489 kcal

Protein: 32,9 g

Fett: 28 g

Kolhydrat: 31 g

Kostfiber: 7,7 g

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar