Stenbitsrom - en klassiker i lite nyare version.

Stenbitsrom med potatis, rödlök och gräslökskräm

Stenbitsrom är en riktig klassiker som passar både som lunch eller som förrätt.

20 mars 2013 av I FORM

2 personer
em
6 små potatisar
Havssalt och nymalen svartpeppar
200 g stenbitsrom
1 citron
1 liten rödlök
1 liten knippa dill
1 dl skyr
1 liten knippa gräslök
/em

strongTillagning:/strong
ulliSkrubba potatisarna och koka dem./il
liLåt dem svalna och dela dem i halvor./il
li Lägg stenbitsrommen i en skål med saften från en halv citron./il
li Hacka rödlöken mycket fint och tillsätt tillsammans med finklippta dillvippor./il
liSmaka av med salt och peppar./il
liRör ihop skyr med finhackad gräslök och smaka av med citronsaft, salt och peppar./il
li Servera potatisen med stenbitsrom, gräslökskräm och små citronklyftor./il/ul


Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar