Nyttiga recept Lunch Sill med r... Sill med rosésallad, fikon, rödlök och äpplen 15 minuter Klassisk sillrätt i nytappning. Av I FORM-redaktionen 7 december 2010 Sill med rosésallad, fikon, rödlök och äpplen Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 klassiskt inlagda sillfilée ½ rosésallad 1 färska fikon ½ rödlök ½ äpple ½ lime Tillbehör 2 msk kesella Tillagning Ta upp sillfiléerna och låt dem droppa av i en sil. Dela de yttersta bladen av salladen, skölj dem och slunga dem torra. Dela fikonen i kvartar och skär rödlöken i tunna klyftor. Skär äpplet i fina bitar och droppa lime över. Lägg upp sallad, sill, fikon, lök och äppelbitar. JulmatLökFiskÄpple