Nyttiga recept Lunch Avokadosal... Avokadosallad med tomat, rödlök, lime, pinjekärnor & koriander 25 minuter 258 kcal Ät en varierad lunch med I FORM-kuren. Testa den här avokadosalladen med tomat, rödlök, lime, pinjekärnor och koriander. Av I FORM-redaktionen 12 november 2013 Läcker sallad med grönsaker som får en extra twist med koriander. Avokadosallad med tomat, rödlök, lime, pinjekärnor & koriander Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 30 g pinjekärnor 200 g tomater utan kärnor 40 g rödlök 120 g avokado 2 lime 2 liten näve korianderblad Havssalt och nymalen svartpeppar Gör så här Rosta pinjekärnorna lätt i en torr panna. Skär tomaterna: Dela dem i fjärdedelar och ta bort kärnorna. Tärna resten av tomaterna fint. (Du ska använda 100 g nettovikt tomat). Finhacka rödlök. Tärna avokadon i bitar jämnstora med tomaternas. Skär en skiva, eller en klyfta, av limefrukten och lägg undan till serveringen. Droppa sedan limesaften, från resten av limefrukten, över tomaten och avokadon. Blanda salladen i en skål och smaka av med salt, peppar, finhackade korianderblad och lime. LökTomatSalladAvokado