Avokado-choklad-muffins

En god dessertmuffin att njuta ihop med en smoothie.

7 juni 2013 av Michelle Kristensen

10 st

Ingredienser

3 avokado
10 mjuka dadlar med kärna – kärna ur innan baket
3 ägg
150 g hackad mörk 70 % choklad
1 tsk vanilj
½ tsk stevia
En knivsudd salt
1 tsk bakpulver
40 g krossade valnötter


Så gör du

  • Kör ihop avokado och dadlar till en jämn massa i matberedare.
  • Lägg massan i en skål, där du tillsätter ägg, kryddor och bakpulver.
  • Vispa runt allt i 1 minut.
  • Lägg till sist ner den hackade chokladen och de krossade valnötterna i massan, som du rör ihop.
  • Fördela smeten i 10 muffinsformar, och grädda i 175 grader i 25-30 minuter.

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar