Nyttiga recept Frukost Omelett me... Omelett med spenat 15 minuter 243 kcal På bara en kvart kan du fixa en nyttig och mättande frukost i form av den här goda spenatomeletten med tomater och paprika. Av Irene Brøndum 1 augusti 2022 GOD MORGON! Med den här spenatomeletten i magen får du både en nyttig och mättande start på dagen. © wichmann+bendtsen Omelett med spenat och tomater Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 4 stora ägg 4 msk lättmjölk 4 näve spenat Havssalt Svartpeppar, nymalen 2 tsk Svartpeppar, nymalen 1 röd paprika 2 näve körsbärstomater Så gör du Vispa ihop ägg och mjölk. Hacka hälften av spenaten och lägg den i äggsmeten tillsammans med salt och peppar. Värm oljan i en liten stekpanna. Häll äggmassan i stekpannan och låt det stelna utan att röra i den under tiden. När äggmassan börjar att stelna viks den och steks färdigt. Servera omeletten varm med spenat, skivad paprika och halva körsbärstomater. TIPS! Om du gillar svamp – stek champinjoner i skivor innan du häller över spenatäggmassan. ÄggSpenat