Äggwrap med parmaskinka och tomat

10 minuter
263 kcal

Äggwrap med parmaskinka och tomat funkar perfekt som lunch eller kvällsmat.

Äggwrap med parmaskinka och tomat

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 200 g små tomater
  • 4 små ägg
  • Havssalt och nymalen svartpeppar
  • 2 tsk extra jungfruolja
  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • En näve basilika

Gör så här

  • Skär tomaterna.
  • Vispa äggen med en gaffel och strö över en nypa salt.
  • Hetta upp en stor teflonstekpanna och pensla den med olja. Häll i äggsmeten och stek på ena sidan. Låt wrappen glida över på ett kastrullock och vänd ner den igen i pannan. Stek den stadig och gyllene.
  • Lägg wrappen på en skärbräda och lägg på skinka. Rulla wrappen och skär den diagonalt på mitten.
  • Servera den med tomat och mald peppar över. Garnera med basilikablad.