Äggwrap med parmaskinka och tomat

10 minuter
263 kcal

Äggwrap med parmaskinka och tomat funkar perfekt som lunch eller kvällsmat.

Äggwrap med parmaskinka och tomat

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 200 g små tomater
  • 4 små ägg
  • Havssalt och nymalen svartpeppar
  • 2 tsk extra jungfruolja
  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • En näve basilika

Gör så här

  • Skär tomaterna.

  • Vispa äggen med en gaffel och strö över en nypa salt.

  • Hetta upp en stor teflonstekpanna och pensla den med olja. Häll i äggsmeten och stek på ena sidan. Låt wrappen glida över på ett kastrullock och vänd ner den igen i pannan. Stek den stadig och gyllene.

  • Lägg wrappen på en skärbräda och lägg på skinka. Rulla wrappen och skär den diagonalt på mitten.

  • Servera den med tomat och mald peppar över. Garnera med basilikablad.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background