Äggwrap med parmaskinka och tomat

10 minuter
263 kcal

Äggwrap med parmaskinka och tomat funkar perfekt som lunch eller kvällsmat.

Äggwrap med parmaskinka och tomat

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 200 g små tomater
  • 4 små ägg
  • Havssalt och nymalen svartpeppar
  • 2 tsk extra jungfruolja
  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • En näve basilika

Gör så här

  • Skär tomaterna.

  • Vispa äggen med en gaffel och strö över en nypa salt.

  • Hetta upp en stor teflonstekpanna och pensla den med olja. Häll i äggsmeten och stek på ena sidan. Låt wrappen glida över på ett kastrullock och vänd ner den igen i pannan. Stek den stadig och gyllene.

  • Lägg wrappen på en skärbräda och lägg på skinka. Rulla wrappen och skär den diagonalt på mitten.

  • Servera den med tomat och mald peppar över. Garnera med basilikablad.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background