Nyttiga recept Frukost Frukostmuf... Frukostmuffins med bacon och spenat 25 minuter 98,2 kcal Frukostmuffins är perfekta som snabb och sund frukostmat, men passar också mycket bra i matlådan eller som mellanmål. Av Michelle Kristensen 15 mars 2016 Det är lätt att baka en hel plåt med muffins med olika fyllningar! Här har vi använt: ärter, tomater och fetaost – och morot, squash och björnbär. © wichman+bendtsen Morgonmuffins med bacon och spenat Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st 6 st 2 ägg 1 skivor bacon 20 g babyspenat 40 g romanesco Salt och peppar Så gör du frukostmuffins Lägg ner grönt och små bitar av bacon i muffinsformar, vispa ägg och häll det över. Grädda i ugnen i 200 grader i 15–20 minuter, beroende på storlek. Ät 2 st med extra grönt till. ÄggSpenatMuffins