Nyttiga recept Dessert Rafwood-ka... Rafwood-kakor med nötter och mörk choklad 25 minuter 219 kcal De här supergoda kakorna svänger du ihop i ett nafs. Och ja, de är lika goda som de är fina. Av Michelle Kristensen 27 augusti 2016 Både dina smaklökar och ditt hjärta älskar de goda kakorna med hasselnötter och mörk choklad. Rafwood-kakor med nötter och mörk choklad Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 hjärtan (formstorleken avgör) 50 g hasselnötter 25 g färska dadlar 12 g mörk choklad, 70 % ¼ tsk vaniljpulver Ev lakritspulver att strö över Så gör du Rosta hasselnötterna i ugnen på 200 grader i 6–10 minuter. Låt svalna. Lägg alla ingredienserna i en hushållsassistent och kör ihop till en smidig deg. Kavla ut degen genom att lägga den mellan två bakplåtspapper (ev pudrade med lite mandelmjöl). Tryck ut dina rawcakes med valfri form. Om du vill kan du rulla dem till små kulor istället. Dekorera med lakritspulver, kokosflingor, frystorkade hallon eller frukt efter din egen smak. Stevia