Nyttig pinnglass med kokos, ananas och passionsfrukt

6 timmar
154 kcal

Upplev en känsla av varmare breddgrader med vår nyttiga, tropiska pinnglass med kokos, ananas och passionsfrukt. Varsågod!

Pinnglass med kokos, ananas och passionsfrukt

Tropiska pinnar med kokos, ananas och passionsfrukt

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 1½ dl ananas, rejält mogen och skuren i små tärningar
  • ¼ burk kokosmjölk, den tjocka, krämiga delen
  • ¼ tsk vaniljpulver
  • Ev akaciahonung eller flytande stevia
  • 1 passionsfrukter
  • Glassformar + pinnar

Så här gör du

  • Mixa ihop ananas, kokosmjölk och vaniljpulver. Om du inte använder en mycket mogen, nästan övermogen, ananas ska du tillsätta lite akaciahonung, flytande stevia eller något annat sötningsmedel. Annars blir glassen inte tillräckligt söt.

  • Rör ihop passionsfruktköttet och ananasblandningen.

  • Häll allt i 4 glassformar, sätt i glasspinnar och låt stå kallt i 5 timmar. Om du har svårt att få ut glassarna ur formarna kan du under en kort stund hålla formarna under rinnande varmt vatten.