Läs också

Äppelfröjd

Det finns sura, söta, mjöliga, fasta, krispiga, röda och gröna äpplen, som kan ätas som de är, i sallader, varma rätter, desserter och kakor, som äppelmos och vinäger.

Lär känna ditt äpple – och använd det på bästa sätt

Ett äpple är inte bara ett äpple. Lär dig hur du får ut mesta möjliga av den sunda och saftiga frukten med I FORMs stora äppleguide.

25 oktober 2012 av I FORM-redaktionen

I FORMs äppleguide

Med så många äppelsorter och så många användningsområden kan du nog behöva lite hjälp i hur man bäst kan utnyttja den hälsosamma frukten.

Därför guidar vi dig igenom de mest populära äpplena och visar dig när och hur du bäst kan använda dessa runda läckerheter.

Ladda ned den stora äppleguiden som PDF här

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

Vilken är din favoritfrukt?

I FORM tipsar