Nyttiga recept Middag Fläskkotle... Fläskkotlett med äpple och selleri 30 minuter 496 kcal Mättande rätt med fräscha inslag av frukt och grönt. Av I FORM-redaktionen 15 juli 2015 Fläskkotlett med äpple och selleri Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 250 g mager fläskkotlett Salt Peppar 2 tsk olivolja 2 rött äpple 200 g schalottenlök 2 stjälk blekselleri 2 dl äppelcider 4 salviablad 4 msk Cultura yoghurt 400 g gröna bönor Tillagning Salta och peppra kotletten och bryn den i lite olja i en varm i panna i cirka 2 minuter på varje sida. Ta upp den. Skär äpplet i klyftor och stek dem på låg värme i 3-4 minuter. Ta upp dem. Stek sedan halverad schalottenlök och blekselleri skuren i mindre bitar i 5 minuter. Häll över äppelcider och låt koka upp. Rör i hackad salvia och tillsätt kotlett och äpplen igen. Låt det sjuda i 10 minuter tills kotletten är klar. Rör till sist ner Cultura. Servera kotletten med sås, grönsaksblandning och blancherade gröna bönor.