Sund livsstil: Här är redskapen som gör det enklare att komma igång

Är det nu du ska få till dina sund vanor en gång för alla? Låt oss visa dig hur enkelt du kommer igång med både träning och nyttig kost idag.

“Jag börjar på måndag”

Låter det bekant? Det kan vara svårt att lägga om sin livsstil till en sundare, men med rätt redskap till hands är det enkelt.

Den goda nyheten är att vi här på I FORM har gjort det lätt att komma igång med träningen.

Allt du behöver göra är att fylla i en träningsprofil, där du kan välja om du är nybörjare eller mer tränad och hur lång tid du vill träna. Sedan får du ett gäng träningsvideor som passar just DIG.

Du bestämmer själv om du vill träna med eller utan redskap.

Fördelar med I FORMs träningsuniversum

Har du inte tid att gå till gymmet flera gånger i veckan? Hemmaträning är lösningen, och programmen är redan skapade för dig – du behöver bara trycka på play och följa med.

Skräddarsydd träning för dig

Den bästa motionen är den som blir av! Därför kommer du gillar våra online-träningsvideor som du kan anpassa till din nivå och den tid du har att lägga på träning.

Testa att fylla i din träningsprofil här och få de träningspass som matchar ditt behov.

Användarvänliga videoträningspass

  • Träna allt mellan 5 och 50 minuter i taget
  • Spela upp videorna på telefonen eller casta dem till teven i vardagsrummet
  • Välj om du vill ha uppvärmning eller inte
  • Hoppa över en eller flera övningar
  • Läs om träningsprogrammet och gå igenom övningarna så att du är säker på att du gör dem korrekt

Har du ett fokusområde? Du kan träna precis det du vill

Välj mellan videor som har fokus på just det du vill träna. T ex mage, rygg, ben, rumpa och armar. Eller testa vår träningsserie FIT PÅ ETT KICK, som stärker och stramar upp hela kroppen.

Du kan naturligtvis komplettera med massor av promenad- och löpprogram – eller vad sägs om avslappnande yin yoga? Allt det har du tillgång till som prenumerant.

Få tillgång till veckomeny

Utöver alla träningsprogram får du som prenumerant till gång till ett stort matuniversum med menyer och recept.

Tycker du att det är svårt att hitta på nyttiga middagar kväll efter kväll? Och kanske också att hålla vikten? Då är våra menyer ett fantastiskt redskap! Här får du varje vecka nya, nyttiga rätter för vardagsmiddagarna med fokus på variation, smak, hälsa och kalorier. Och så tar rätterna bara 30 minuter att laga!

Det får du:

  • Veckomenyer - varje lördag landar nästa veckas meny i din inkorg i mejlen
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga, kalorisnåla och mättande recept på allt från frukost, nyttiga snacks, lunch, middag mm.

Smakliga måltider!

Nyhet: Nu kan du få I FORM på telefonen

Som prenumerant har du också tillgång till I FORMs app, som innehåller massor av videoträningspass, menyer och recept. Du kan hjärtmarkera ditt favoritinnehåll och enkelt hitta det på din favoritsida som är din personliga överblick.

Prova appen nu:

LADDA NER I FORM APPEN TILL iOS
LADDA NER I FORM APPEN TILL ANDROID