Tjej tittar på skål med frukt och grönt och ler. Hälsosam mat.

Nollställ din kropp på fyra dagar

Blev det lite för mycket i helgen? Då finns här hjälp att hämta. Testa I FORMs fyra dagars detoxkur och ät dig så gott som ny.

30 augusti 2016 av Michelle Kristensen

Har du ätit lite för mycket socker, salt, feta såser och godis det senaste? Då är I FORMs fyra dagar långa detoxkur något för dig. Den är nämligen full av sunda råvaror, som hjälper kroppen tillbaka till sunda vanor. Drick massor av vatten och ät bär, omega-3 samt frukt och grönsaker.

I motsats till vad du kanske tror, kan en detoxkur inte rensa kroppen på avfallsämnen och gifter. Den uppgiften klarar kroppens organ alldeles utmärkt själva. Däremot kan det kännas skönt att starta om med sunda, fräscha och näringsrika råvaror efter en periode med lite för mycket fett och socker.

Redaktionen tipsar: Kroppsanalys avslöjar din hälsa

En siffra på badrumsvågen säger inte så mycket om din generella hälsa, men alltför många använder antalet kilon som en indikator på hur sunda vi är. Men om du verkligen vill veta hur sund du är ska du tittat på mer än din vikt.

Även om din mage är platt kan den ändå dölja fett mellan de inre organen, dina matsmältningsproblem kan bero på vätskebrist och jojobantning kan störa din förbränning. Allt detta påverkar din kropp negativt, även om ditt BMI ser fint ut. Omvänt kan du faktiskt vara sund och frisk även om du har lite extra hull på kroppen. Lyckligtvis kan du få all information du behöver här.

Så lätt kan du få svar

Just nu får du en badrumsvåg med kroppsanalys tillsammans med 4 nummer av I FORM för endast 149 kr + porto. Vågen och den tillhörande appen ger dig en komplett överblick över din:
  • Muskelmassa

  • Fettprocent

  • Vätskebalans

  • Viloförbränning

  • Och åtta andra indikatorer, som BMI, benmassa och liknande

Så du kan följa din utveckling dag för dag och ge din kropp precis det den behöver.

Ta del av erbjudandet här och lär dig mer om din hälsa: Ja, tack visa mig mer om badrumsvågen med kroppsanalys

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar