Nollställ din kropp på fyra dagar

Blev det lite för mycket i helgen? Då finns här hjälp att hämta. Testa I FORMs fyra dagars detoxkur och ät dig så gott som ny.

Tjej tittar på skål med frukt och grönt och ler. Hälsosam mat.

Behöver du tanka upp med energi och nyttiga råvaror efter helgen så har vi kostplanen som fyller dig med vitaminer och välbefinnande på bara fyra dagar.

© iStock

Har du ätit lite för mycket socker, salt, feta såser och godis det senaste? Då är I FORMs fyra dagar långa detoxkur något för dig. Den är nämligen full av sunda råvaror, som hjälper kroppen tillbaka till sunda vanor. Drick massor av vatten och ät bär, omega-3 samt frukt och grönsaker.

I motsats till vad du kanske tror, kan en detoxkur inte rensa kroppen på avfallsämnen och gifter. Den uppgiften klarar kroppens organ alldeles utmärkt själva. Däremot kan det kännas skönt att starta om med sunda, fräscha och näringsrika råvaror efter en periode med lite för mycket fett och socker.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background