Gå ner i vikt med en spiralizer

Det behöver inte vara svårt eller oöverskådligt att gå ner ett par kilo. Med en spiralizer går du enkelt ner upp till 1 kg i månaden!

Spiralizer, skalare och örtkniv

SPIRALIZER Med en spiralizer kan du enkelt förvandla grönsaker till sund pasta.

Vill du gärna gå ner ett par kilo? Det behöver inte vara så svårt! Börja med att byta ut din vanliga middagspasta mot sund grönsakspasta. På det viset kan du faktiskt gå ner upp till 1 kg i månaden. Allt du behöver är en spiralizer.

BRA ERBJUDANDE: Just nu får du 3 nummer av I FORM för endast 99 kr + 49,50 i porto (totalt 148,50 kr) + gåva: En spiralizer!

Med en spiralizer i handen kan du förvandla all världens frukt och grönsaker till snygga och nyttiga strimlor. Prova t ex att byta ut den traditionella pastan mot squash- eller morotspasta. Så kan du fortsätta äta alla dina favoriträtter med pasta och samtidigt gå ner i vikt.

Se här hur mycket squash-pasta du kan äta för samma antal kalorier som det är i en vanlig portion pasta. Vi kan avslöja att det är riktigt mycket!

Hälsovinsterna radar upp sig

Om du byter ut den traditionella pastan mot grönsakspasta går du inte bara ner i vikt. Du blir också mycket sundare när du får i dig massor av grönsaker. Hälsovinsterna står faktiskt i kö – se fram emot att uppnå:

 • Viktnedgång
 • Bättre matsmältning
 • Starkare immunförsvar
 • Mer energi
 • Mindre stress

Jag vill gärna vara sundare skicka mig genast en spiralizer!

Så använder du spiralizern

Här under kan du se hur den smarta spiralizern fungerar.

Så smart är en spiralizer

Din nya spiralizer har inte bara ett utan hela fyra olika, vassa blad. Med dem väljer du själv hur tjocka dina grönsaksstrimlor ska vara. Ena dagen kan du göra ultratunna strimlor av morot till salladen och nästa dag breda squashstrimlor till köttfärssåsen.

Till spiralizern hör också ett praktiskt runt handtag med piggar, som hjälper dig att utnyttja hela grönsaken så du undviker matsvinn.

Dessutom får du med en grönsaksskalare och en praktisk liten kniv, så du är helt redo att göra grönsakspasta. Hela setet är i en enkel och stilren design, som passar i varje kök.

NU ska kilona bort – visa mig erbjudandet!

ALLT detta får du

Vi är på sommarhumör så vi stoppar ner massor av roliga saker i paketet ihop med din spiralizer. Se fram emot att gå allt detta:

 • Stilren spiralizer Kickstarta din viktnedgång med massor av frukt och grönt.

 • Skalare och örtkniv Det perfekta radarparet ihop med din nya spiralizer.

 • 3 nummer av I FORM – Se fram emot massor av recept på sund och läcker mat, träningsövningar, expertråd och inspiration till en sund och glad livsstil. De första 3 numren följer med – därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill.

 • Den digitala bilagan "Sund middag på under 30 minuter" Proppfylld med sunda recept, där du får användning för din nya spiralizer.

 • Obegränsad digital tillgång till I FORM via Wype-appen Så kan du även läsa I FORM när du är på språng.

 • 3 veckors gratis tillgång till I FORM Kostdakbog

 • Bra rabatter på träningskläder i premiumklubben ”Moreshop

Slå till nu och få 3 nr av i form för endast 99 kr + 49,50 i porto (totalt 148,50 kr.) + Gåva: Spiralizern. Du sparar hela 503 kr!