Läsarna recenserar I FORMs kostplaner: “Mina byxor har blivit ALLDELES för stora”

10 veckor men I FORMs kaloriberäknade kostplaner var vägen till viktminskning för flera av I FORMs läsare. Vill du också testa kostplanerna? Läs mer här!

Förut led jag ofta av ont i magen, men jag har mått tio gånger bättre med den här kostplanen, och min psoriasis är nästan helt borta!
— Lene Lynge, 59 år
Jag kan ha en jacka igen, som inte har passat sedan innan jag blev gravid. Jag kan definitivt rekommendera kostplanen till andra!
— Kristina Overgaard, 38 år
Jag har inte varit alls lika trött på eftermiddagarna som jag brukar vara. Maten har en mycket större påverkan än jag trodde!
— Malene, 52 år

Du behöver vara prenumerant för att få fri tillgång till kostplanerna. Anmäl dig redan nu – det tar bara 2 minuter – och få 14 dagar gratis utan bindningstid. Sedan kostar prenumerationen 79 kr/mån.

Är du redan prenumerant? Logga in här.

Vanliga frågor

Expandera punkterna för att läsa mer.

Vad kostar en prenumeration på I FORM digital?

Vad kostar en prenumeration på I FORM digital?

Som prenumerant på I FORM har du fri tillgång till allt innehåll på iform.se. Här kan du bland annat träna med våra videoträningspass, få veckans nyttiga meny och få tillgång till fler än 1 000 kalorisnåla recept.

Just nu kan du få två veckors gratis tillgång, om du vill prova om det är något för dig. Kom igång här. Efter introduktionserbjudandet fortsätter din prenumerantion löpande för 79 kronor i månaden.

Vad får jag tillgång till som prenumerant?

Vad får jag tillgång till som prenumerant?

Som digital prenumerant på I FORM får du obegränsad tillgång till allt innehåll på iform.se - bland annat våra populära löpprogram.

Du får bland annat:

  • Tillgång till hela vårt träningsuniversum med fler än 100 videoträningspass
  • Ett veckomejl med en nyttig meny för den kommande veckan
  • Tillgång till fler än 1 000 nyttiga och kalorisnåla recept

Allt finns tillgängligt i vår användarvänliga app, I FORM - träning och nyttig mat, där du kan spara dina favoriter så att du lätt hittar dem igen.

Ladda ner appen till iPhone
Ladda ner appen till Android

Kan jag använda mitt inlogg på fler än en enhet åt gången?

Kan jag använda mitt inlogg på fler än en enhet åt gången?

Ja, när du prenumererar på I FORM har du tillgång till upp till fem enheter åt gången.