Bevara din löpglädje hela vintern – med rätt löpartights

Mörker och kyla ska inte få stoppa dig. Det kan ett par bra vinter-löpartights se till, och med dem på kan du se till att vara i bra form när våren kommer.

Ahhh... inget slår känslan i kroppen efter en frisk löptur i frostväder! Det kräver bara att rundan inte utförs med två istappar till lår och snöbollar som skinkor. Det är här, ett par bra vinter-löpartights kommer in i bilden.

Springer du i dina vanliga tights riskerar du nämligen att bli så kall att det drabbar löpglädjen. Och det är synd, om du är inne i ett bra flow och egentligen gärna vill hålla fast vid din löpform så du inte behöver börja från början till våren.

Vinter-löpartights till en hett pris

Vi vill gärna hjälpa dig med att hålla fast vid en aktiv livsstil, och vi vet vilken stor skillnad det gör att komma ut i naturen – även när det är kallt och mörkt.

Därför har vi skaffat ett par varma vinter-löpartights från Active Fit, som du just nu kan få tillsammans med en prenumeration på I FORM till ett riktigt bra pris.

ERBJUDANDE: 4 nummer av I FORM ENDAST 149,- + porto + Gåva: Vinter-löpartights.

Det är speciellt två saker som skiljer våra vinter-löpartights från vanliga löpartights:

  • Materialet, som är härligt varmt och tjockt med mjuk fleece på insidan. Samtidigt andas det, så du inte blir för varm.

  • Reflexerna, som ser till att du syns från alla håll, och dessutom skapar ett snyggt mönster.

Löpartights med 3 geniala detaljer

Dessutom har Active Fit-tightsen flera andra detaljer som gör dem till ett väldigt bra köp:

  • Ficka baktill med plats för dina nycklar

  • Extra ficka för din mobiltelefon på sidan av låret så att du lätt har tillgång till den.

  • Bred linning, som gör dem väldigt bekväma.

EXTRA: Få bilagan “Njut av vinterlöpning”

Om de snygga, praktiska och varma tightsen inte är tillräckligt för att få dig ut i spåret i kylan, så följer det också med en guide till vinterlöpning. Här får du tips du kan använda före, under och efter löpturen så att du kan se till att det blir en härlig upplevelse.

Vinterlöpning är nämligen inte bara bra för din kropp och din förbränning. Det rensar också huvudet, och springer du i dagsljus hjälper det till att förebygga den vinternedstämdhet som annars kan komma smygande.

Omslag med kvinna som njuter av vinterlöpning

Tillsammans med tightsen får du en guide till vinterlöpning, som hjälper dig att komma ut i spåret oavsett väder.

Om dina vinterlöpar-planer går i stå, ska du inte gråta över spillda tights. De fungerar nämligen också utmärkt på promenader i det vackra vintervädret. Och är det väldigt kallt är tightsen också suveräna som det innersta lagret under ett par skid- eller regnbyxor.

Med andra ord: Ett par vinter-löpartights är en investering i din hälsa och ditt humör, som du inte kan bli annat än glad för.

ERBJUDANDE: 4 nummer av I FORM ENDAST 149,- + porto + Gåva: Vinter-löpartights + bilaga

Ta mig till erbjudandet!