Andas rätt och spring snabbare

Med rätt andningsteknik får du det optimala utav den form som du är i så att du blir både snabbare och får mer energi så du kan njuta av dina löprundor.

Rätt andningsteknik kan göra underverk för din löpning.

Spring snabbare på 5 veckor

Dagarna då det känns som du ska dö på löprundan är nu ett minne blott. Med helt rätt andningsteknik kan du få ut det maximala av din form, så du både blir snabbare och har energi över till nästa löprunda. När du andas på ett sätt som passar ditt tempo, din kondition och din löpstil, så kommer löpningen inte alls kännas lika tuff.

I FORMs träningsexpert Frida Hallqvist har satt ihop ett löpprogram där varje pass börjar i ett långsamt tempo, så du får tid att tänka över din andning och få den på plats innan du ökar tempot.
Så snart du har koll på andningen kommer du känna att du flyger iväg, lätt och obehindrat, lovar Frida Hallqvist, som här bredvid visar hur du ställer in kroppen på att springa optimalt.

Ladda ned löpprogrammet här

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background