Löpprogram med ljudguide: Om 12 veckor kan du springa 5 km – även om du är nybörjare

Om du inte är en van löpare kan tröskeln till 5 km kännas hög. Men med det här programmet kan du med en ljudguide i öronen träna upp dig från noll till att springa 30 minuter i sträck, motsvarande 5 km, på 12 veckor.

Kvinna springer

LÖPPROGRAM – Bli guidad av våra ljudfiler som berättar för dig när du ska springa, gå eller jogga. Programmet blir gradvis mer utmanande vecka för vecka, men i ett tempo som din kropp och kondition kan följa med i.

© iStock

Finns det något mer motiverande än att känna att träningen ger resultat? Knappast. Det kommer du att uppleva om du följer det här löpprogrammet för nybörjare, som på 12 veckor ger dig fart på fötterna, så att du kan springa 30 minuter eller 5 km i sträck – utan pauser.

För att få full tillgång till programmet - varje dag - behöver du vara digital prenumerant på I FORM. Det kostar 79 kronor i månaden, men just nu kan du få 3 månaders tillgång för endast 49 kr.

Redan prenumerant? Klicka här för att komma till våra löpprogram med ljudguide 🎧

  Hälsosam hela sommaren med I FORM

  I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
  Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

  Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

  ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


  Newsletter background