Träna 6 gånger i februari – och vinn en Apple Watch

Få träningen gjord där hemma med I FORMs onlineträning - och var samtidigt med i tävlingen om en snygg och bra smartwatch.

Först och främst: Bra jobbat!

Du har gjort ett aktivt val om att motionera regelbundet i februari! Genomför du 6 träningsvideor på iform.se eller i appen, har du klarat vår utmaning och är med i utlottningen om en Apple Watch (läs mer om den längre ner på sidan).

Är du osäker på om du har anmält dig? Öppna det första mejlet du fick om "I FORM Challenge - träna 6 gånger i februari" och tryck på 'anmäl'

Låter det som en utmaning för dig? Vi hejar på dig hela vägen!

Om “I FORM Challenge - träna 6 gånger i februari”

Vad går “I FORM Challenge - träna 6 gånger i februari” ut på?

Du ska träna 6 videoträningspass på iform.se eller i appen innan februari är slut. Gör du det har du genomfört utmaningen och är med i utlottningen om en Apple Watch Series 3. Alla träningspass du genomför från nu och till och med 28 februari räknas.

Vad kan man vinna?

Fullföljer du vår challenge är du med i utlottningen om en Apple Watch Series 3 (38mm) space grey/svart sport. Det är den ultimata träningsklockan med bland annat intelligent aktivitetstracker och GPS.

Så här hittar du vårt träningsuniversum

Som prenumerant på I FORM har du gratis tillgång till alla våra videoträningspass. Klicka til HÄR för att logga in så att du kommer åt videoträningarna.

Har du inte skapat en digital profil så att du kan logga in, så kan du göra det HÄR.

Har du glömt ditt lösenord eller upplever du problem att logga in? Återställ ditt lösenord HÄR.