Möt Mia skäringer

Mia Skäringer hyllas för sitt framförande av "Halleluja" i Lotta på Liseberg. Läs I FORMs stora intervju med den folkkära värmländskan.

När Mia Skäringer framförde den svenska versionen av "Halleluja" fick hela svenska folket gåshud och i sociala medier har hon höjts till skyarna för framträdandet.

MISSADE DU DET? Klicka här för att se inslaget>>

"Ni nockar mig med kärlek. Tack, underbara ni. För att ni ser, hör och förstår mig. Jag känner så mycket tillit och inspiration för framtiden" skrev artisten på sin Facebook-sida dagarna efter.

Läs I FORMs stora intervju med Mia Skäringer

Mia Skäringer vill skapa sin egen verklighet. Lyssna till sin inre röst och följa livskompassen dit den bär. Eftertraktad som få har hon blivit bättre på att säga nej till det hjärtat inte vill och ja till sig själv. Men hon längtar efter att göra rum för sitt eget allvar. Och att sprickorna i livet ska få synas mer. Klicka bara på "ladda ned" för att läsa hela artikeln.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background