Möt Mia skäringer

Mia Skäringer hyllas för sitt framförande av "Halleluja" i Lotta på Liseberg. Läs I FORMs stora intervju med den folkkära värmländskan.

När Mia Skäringer framförde den svenska versionen av "Halleluja" fick hela svenska folket gåshud och i sociala medier har hon höjts till skyarna för framträdandet.

MISSADE DU DET? Klicka här för att se inslaget>>

"Ni nockar mig med kärlek. Tack, underbara ni. För att ni ser, hör och förstår mig. Jag känner så mycket tillit och inspiration för framtiden" skrev artisten på sin Facebook-sida dagarna efter.

Läs I FORMs stora intervju med Mia Skäringer

Mia Skäringer vill skapa sin egen verklighet. Lyssna till sin inre röst och följa livskompassen dit den bär. Eftertraktad som få har hon blivit bättre på att säga nej till det hjärtat inte vill och ja till sig själv. Men hon längtar efter att göra rum för sitt eget allvar. Och att sprickorna i livet ska få synas mer. Klicka bara på "ladda ned" för att läsa hela artikeln.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background