Iform.se Facebook och Twitter

Använder du sociala medier som Facebook och Twitter? Då ska du självklart följa iform.se! Då får du nyheter, tips på intressanta artiklar, påminnelser om nya blogginlägg och sunda recept direkt till din profil.

Gör som nästan 2 000 andra - följ iform.se på Facebook och Twitter!

Facebook och Twitter är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad med det som händer på iform.se. Du får reda på vilka evenemang som är på gång, tips om nyheter om kost och träning, om hur du höjer din livskvalitet - och mycket mer. Du kan också diskutera med andra medlemmar om det som intresserar just er.

Så gör du för att följa oss på Facebook

Logga in på ditt Facebook-konto, gå sedan in på Facebook/iform.se och klicka på "Gå med i grupp". Om du inte har en profil på Facebook tar det bara några minuter att upprätta en.

Så gör du för att följa oss på Twitter

Logga in på ditt Twitter-konto och leta reda på oss genom att skriva iformse i rutan "search people" uppe till höger. Du kan också komma direkt till oss genom att klicka på den här länken. Precis som på Facebook tar det bara några minuter att starta ett Twitter-konto om du inte redan har ett.

Självklart är allt gratis – välkommen!

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background