Så härligt har vi haft det på I FORMs tidigare Energy Camps

Därför ska du följa med oss till Rhodos den 22–29 oktober 2017 på Energy Camp.

31 juli 2017 av Iform

Anmälan till den här resan är stängd.

Vad ska du göra i oktober? Frysa i det svenska höstmörkret eller hänga med på en resa söderut och en vecka med träning, sol och gott sällskap? Valet är inte så svårt, om du frågar oss. Det är tredje gången vi åker på Energy Camp i träningens och välbefinnandets tecken och det brukar vara en fantastisk vecka.
I FORMs chefredaktör Sara har skrivit en dagbok från den senaste Energy Camp-resan. Här kan du se bilder från en fantastisk vecka med roliga och utmanande träningspass, glada deltagare och välbefinnande och hälsa i fokus. Visst blir man sugen på att åka nu direkt!

Anmäl dig till Energy Camp på Rhodos HÄR.

Se bilder på hur fint vi ska bo.

Men du behöver inte bara lyssna på Sara för att förstå hur roligt det blir den 22–29 oktober 2017 när vi åker på Energy Camp igen – denna gång till  Rhodos. Deltagarna på vår förra resa var också helt begeistrade.
“Det har varit den bästa resan på länge. Jag har tränat yoga och stärkt min kropp både på insidan och utsidan – och jag har provat saker som ligger ganska långt utanför min bekvämlighetszon. Det har varit superbra,” säger Patricia som deltog i Energy Camp på Kreta under våren.

Det går utmärkt att resa ensam

Du kan utan problem få en fantastisk resa även om du reser själv. På Energy Camp #1 var det flera deltagare som reste helt ensamma.
“Det var första gången jag reste själv och jag är så glad att jag följde med. Det var en stor utmaning för mig, men jag växte verkligen med den. Man kan själv välja om man vill vara social eller för sig själv och det passade mig bra," säger Anne Kathrine som deltog i Energy Camp #1 på Kreta.

Hör Anne Kathrine berätta hur glad hon är över att hon följde med på resan:

Om du liksom Anne Kathrine funderar på att anmäla dig och åka själv så har vi bara ett råd: Bara gör det. Det finns massor av härliga och snälla människor att träna och umgås med – både våra inspirerande tränare och andra trevliga deltagare som alla kommer för att njuta av träning, härliga upplevelser och en chans att skämma bort sig själva i en hel vecka. Det finns både tid för att umgås och vara för dig själv när det passar dig.

Energy Camp #1: Mountainbikegruppen på väg ut för att ge järnet i den vackra naturen.

Gruppträning i havet är nog den härligaste motionsformen någonsin.

Det kan bli svårt att återvända till ett vanligt gym efter vårt Energy Camp. Utsikten är vanebildande!

Vi har världens bästa och mest inspirerande tränare med oss på resan!

Full fart på stranden. På Energy Camp kan alla vara med, oavsett träningsnivå.

Sund och mycket god mat – varje dag på resan. Mums!

Ta med din väninnan, storebror, kollega eller mamma på resan. Eller åk själv – det går bra vilket som. 

Häng med på Energy Camp på Rhodos i oktober. Du kommer inte att ångra dig!

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar