Så härligt har vi haft det på I FORMs tidigare Energy Camps

Og derfor bør du bli med når vi reiser til Egypten den 30 oktober till 6 november 2020 på Energy Camp.

Träningsresa med I FORM

TRÄNINGSRESA MED I FORM Häng med på en veckas semester i träningen och välmåendets tecken.

© Michaela Sperring

Yoga under bar himmel. Träning på stranden. Inspirerande föredrag om att leva sunt. Avslappning, sol och social samvaro på ett superläckert hotell.

Det låter lite som en dröm, men det kan bli verklighet om du bokar en plats på I FORMs träningsresa, Energy Camp.

Vår nästa träningsresa går till sporthotellet Aqua Vista, som är Playitas systerresort i Hurghada, Egypten.

“Den bästa resan vi har gjort på länge”

Vi kan nämna tusen skäl att åka på vår träningsresa i april. Men varför skulle vi göra det, när tidigare deltagare på I FORM Energy Camp säger det så mycket bättre?

“Detta har varit den bästa resan jag någonsin har gjort. Jag har gjort yoga och blivit starkare både fysiskt och mentalt – och jag har även provat saker som ligger långt utanför min comfort zone. Det har varit helt fantastiskt!,” säger Patricia. “Detta har varit den bästa resan jag har gjort på länge. Jag fortsätter min träning med ny energi och har både varit på gymmet, gått 6 km och sprungit lite mer än 3 km (jag har inte sprungit på över ett år!) denna veckan,” säger Maibrith.

“En skön vecka med motiverande tränare och härliga, positiva deltagare. Detta var tredje året för oss och vi kommer tillbaka! Reser hem med massor av energi och ett leende på läpparna,” säger Mari-Ann

Det går utmärkt att resa ensam

Du kan utan problem få en fantastisk resa även om du reser själv. På Energy Camp #1 var det flera deltagare som reste helt ensamma.

“Det var första gången jag reste själv och jag är så glad att jag följde med. Det var en stor utmaning för mig, men jag växte verkligen med den. Man kan själv välja om man vill vara social eller för sig själv och det passade mig bra," säger Anne Kathrine.

Hör Anne Kathrine berätta hur glad hon är över att hon följde med på resan:

Om du liksom Anne Kathrine funderar på att anmäla dig och åka själv så har vi bara ett råd: Bara gör det. Det finns massor av härliga och snälla människor att träna och umgås med – både våra inspirerande tränare och andra trevliga deltagare som alla kommer för att njuta av träning, härliga upplevelser och en chans att skämma bort sig själva i en hel vecka. Det finns både tid för att umgås och vara för dig själv när det passar dig.

CYKELHOLD-TRAENINGSREJSE Mountainbikegruppen på väg ut för att ge järnet i den vackra naturen.

© Michaela Sperring

Gruppträning i havet är nog den härligaste motionsformen någonsin.

TRAENINGSREJSE_LAESERE Det kan bli svårt att återvända till ett vanligt gym efter vårt Energy Camp. Utsikten är vanebildande!

© Michaela Sperring

TRAENINGSFERIE Massor av gott humör och träning på stranden.

© Michaela Sperring

Full fart på stranden. På Energy Camp kan alla vara med, oavsett träningsnivå.

Sund och mycket god mat – varje dag på resan. Mums!

Häng med på Energy Camp. Du kommer inte att ångra dig!