Cappuccino med apelsin

Den här läckra cappuccinon passar faktiskt helt perfekt som ett mellanmål.

20 juni 2016 av I FORM

Så gör du:

  • Skumma en deciliter lättmjölk och häll den i en kopp.
  • Häll i en espressoshot samt två matskedar apelsinsaft.
  • Toppa till sist med en tesked kakaopulver, ⁄5 tesked stevia och lite rivet apelsinskal./li
    /ul

    h2Därför är den nyttig:/h2
    Lättmjölk är lite fetare än minimjölk, men det extra fettet är väl värt det i sammanhanget. Mjölken håller blodsockret stabilt och med sina mindre mängder kolhydrater och mer fett kan denna cappuccino faktiskt utgöra ett mellanmål.

    Nyttigheten ökas ytterligare på med kakao som minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar och som innehåller avstressande magnesium och apelsinskalen som innehåller nyttigt C-vitamin.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar