Pizzapannkakor med frukttopping
Det bästa av två världar ... Och så är det till och med nyttigt!
Det bästa av två världar ... Och så är det till och med nyttigt!
Mosa hallon i en skål, tillsätt resten av ingredienserna till marmeladen och rör ihop.
Ställ kallt i en timme, så att chiafröna kan suga upp vätskan.
Vispa ihop alla pannkaks-ingredienserna i en skål, tills du har en jämn smet. Låt smeten vila i 5–10 minuter.
Värm en panna och häll i en klick smet. Stek pannkakan i ett par minuter, tills den börjar bubbla och är lätt gyllene på undersidan.
Vänd den och stek i en minut till.Upprepa tills smeten är slut.
Servera pannkakorna med marmeladen och det du gillar på, t ex kiwi, banan, fikon, blåbär, passionsfrukt och kokoschips.
TIPS: Gör gärna en större portion av marmeladen och ät på t ex bröd. Ska förvaras kallt.
På vår sajt och i vår app får du bl a: