Nyttiga recept Pannkakor Kesopannka... Kesopannkaka med broccoli och äpple 25 minuter 295,5 kcal Börja morgonen med en frasig pannkaka med keso som håller dig mätt långt in på förmiddagen. Av Michelle Kristensen 27 juli 2014 Ät pannkakor från morgon kväll - med I FORMs recept kan du variera dygnet runt utan problem. Kesopannkaka med broccoli och äpple Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ½ äpple 70 g broccoli 2 ägg 100 g äggvita 120 g keso, 1,5 % 2 tsk fiberhusk 1 tsk kokosolja till stekning ½ tsk salt Topping 1 tsk kanel 1 msk färsk timjan 1 tsk agavesirap Tillbehör 100 g färska bär Gör så här Mixa ägg och keso och rör i fiberhusk och salt. Häll det i en stekpanna med kokosolja och tryck sedan ner broccoli och äpple i äggsmeten. Stek pannkakan på svag värme i 20—25 minuter. Dela pannkakan i två delar och spara den ena. Toppa med kanel, timjan och sirap och ät 100 g bär till. (Om du halverar receptet blir pannkakan för tunn – därför är detta recept till 2 personer). Se alla våra recept på nyttiga och goda pannkakor här ÄppleKanelBroccoli