Ät pannkakor från morgon kväll - med I FORMs recept kan du variera dygnet runt utan problem.

Kesopannkaka med broccoli och äpple

Börja morgonen med en frasig pannkaka med keso som håller dig mätt långt in på förmiddagen.

2 personer

½ äpple
70 g broccoli
2 ägg
100 g äggvita
120 g keso, 1,5 %
2 tsk fiberhusk
1 tsk kokosolja till stekning
½ tsk salt

Topping
1 tsk kanel
1 msk färsk timjan
1 tsk agavesirap

Tillbehör
100 g färska bär


Gör så här

  • Mixa ägg och keso och rör i fiberhusk och salt.
  • Häll det i en stekpanna med kokosolja och tryck sedan ner broccoli och äpple i äggsmeten.
  • Stek pannkakan på svag värme i 20—25 minuter.
  • Dela pann­kakan i två delar och spara den ena.
  • Toppa med kanel, timjan och sirap och ät 100 g bär till.
  • (Om du halverar receptet blir pannkakan för tunn – därför är detta recept till 2 personer).

Se alla våra recept på nyttiga och goda pannkakor här

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar