Kesopannkaka med broccoli och äpple

25 minuter
295,5 kcal

Börja morgonen med en frasig pannkaka med keso som håller dig mätt långt in på förmiddagen.

Ät pannkakor från morgon kväll - med I FORMs recept kan du variera dygnet runt utan problem.

Kesopannkaka med broccoli och äpple

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • ½ äpple
  • 70 g broccoli
  • 2 ägg
  • 100 g äggvita
  • 120 g keso, 1,5 %
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 tsk kokosolja till stekning
  • ½ tsk salt

Topping

  • 1 tsk kanel
  • 1 msk färsk timjan
  • 1 tsk agavesirap

Tillbehör

  • 100 g färska bär

Gör så här

  • Mixa ägg och keso och rör i fiberhusk och salt.

  • Häll det i en stekpanna med kokosolja och tryck sedan ner broccoli och äpple i äggsmeten.

  • Stek pannkakan på svag värme i 20—25 minuter.

  • Dela pann­kakan i två delar och spara den ena.

  • Toppa med kanel, timjan och sirap och ät 100 g bär till.

  • (Om du halverar receptet blir pannkakan för tunn – därför är detta recept till 2 personer).

Se alla våra recept på nyttiga och goda pannkakor här