Rödkålssallad med fänkål, granatäpple och parmesan

30 minuter
303 kcal

Klassisk julrätt med moderna inslag.

Rödkålssallad med fänkål, granatäpple och parmesan

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • ¼ liten rödkål
  • ½ fänkål
  • ½ rosésallad
  • ½ endiv
  • ½ liten bunt bladpersilja
  • ½ granatäpple
  • 25 g valnötskärnor
  • 25 g parmesanost
  • 2 tsk av vinägrett
  • 2 msk extra jungfruolivolja
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk dijonsenap
  • Havssalt och nymalen svartpeppar

Tillagning

  • Strimla kål, fänkål, rosésallad och endiv ultrafint.
  • Vispa vinägretten och droppa den över grönsakerna.
  • Ta ut kärnorna ur granatäpplet.
  • Rosta och hacka valnötterna grovt.
  • Lägg upp persilja, granatäppelkärnor och valnötter på salladen och hyvla parmesanost över.

Få fler recept på nyttiga och goda rödkålssallader


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background