Nyttiga recept Nyttiga snacks Rödkålssal... Rödkålssallad med fänkål, granatäpple och parmesan 30 minuter 303 kcal Klassisk julrätt med moderna inslag. Av I FORM-redaktionen 12 december 2010 Rödkålssallad med fänkål, granatäpple och parmesan Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ¼ liten rödkål ½ fänkål ½ rosésallad ½ endiv ½ liten bunt bladpersilja ½ granatäpple 25 g valnötskärnor 25 g parmesanost 2 tsk av vinägrett 2 msk extra jungfruolivolja ½ msk vitvinsvinäger ½ tsk dijonsenap Havssalt och nymalen svartpeppar Tillagning Strimla kål, fänkål, rosésallad och endiv ultrafint. Vispa vinägretten och droppa den över grönsakerna. Ta ut kärnorna ur granatäpplet. Rosta och hacka valnötterna grovt. Lägg upp persilja, granatäppelkärnor och valnötter på salladen och hyvla parmesanost över. Få fler recept på nyttiga och goda rödkålssallader JulmatVegetarisk mat