Nyttiga recept Nyttiga snacks Råkost med... Råkost med jordnötter och ingefärsdressing 15 minuter 267 kcal Få ingredienser och 45 minuter är allt du behöver för att laga den här rätten med spröd kål, jordnötter och dressing med smak av ingefära. Av I FORM-redaktionen 6 mars 2014 Råkost med jordnötter och ingefärsdressing Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 person 2 tsk finriven ingefära 40 g osaltade jordnötter 400 g kinakål, vitkål, savoykål eller spetsskål 2 tsk jordnötssmör 4 tsk soja 4 tsk citronsaft 2 tsk akaciahonung eller agavesirap 2 tsk extra jungfruolja Havssalt Gör så här: Rosta jordnötterna lätt i en torr stekpanna och salta dem lite. Skär kålen fint. Vispa ihop jordnötssmör, ingefära, soja, citron, honung och olja till en dressing. Servera kålen med ris, nötter och dressing. LÄS OCKSA: Är det nyttigt att äta jordnötter?