Skrubba potatisen och dela dem i fyra delar.
Blanda med kallpressad rapsolja, tillsammans med salt och peppar, i en skål eller plastpåse.
Lägg upp på bakplåtspapper på en bakplåt och baka dem i 200 grader i 25 minuter.
Skölj och slunga spenaten ren och torr, lägg den i en gryta med 1 msk rapsolja och låt den reduceras.
Sila den och pressa den lätt så att saften rinner ut.
Fördela spenaten på fisken och gör en rulle.
Baka i ugnen i 200 grader i 8-10 minuter, beroende på filéernas tjockhet.
Gör i ordning broccolin.
Koka upp lite vatten tillsammans med salt och rapsolja, lägg i broccolin och låt den koka i 1 till 2 minuter. Häll av vattnet.
Gör i ordning vattenkrassen och ärtskotten.
Blanda potatisen med vattenkrassen.
Lägg upp fisken med broccoli, potatis och ärtskott och en skvätt limesaft.