Biff med lätt mosad potatis och sallad
Lär dig hur du steker din biff så att den blir så röd att du kan göra snabblagad kvällsmat med biff, potatis och grönsallad.
Lär dig hur du steker din biff så att den blir så röd att du kan göra snabblagad kvällsmat med biff, potatis och grönsallad.
Skär rödlöken i fina klyftor.
Blanda vinäger, socker/honung och salt i en burk och lägg i löken.
Skaka och blanda runt ordentligt.
Den syltade löken kan ätas efter ca 20 minuter, men den kan även dra längre i kylen.
Skrubba och koka potatisen mjuk.
Skölj och slunga sallad och krasse.
Skär tomaterna.
Badda köttet torrt, värm oljan i en panna, lägg i smör och låt det brusa upp, stek köttet i ca 4 minuter per sida.
Krydda med salt och peppar under tiden.
Vispa ihop dressingen.
Lägg upp biff med potatis (tryck till dem lätt med en stor sked), sallad och krasse.
Häll 1 msk dressing och 2 msk syltad rödlök över salladen på varje tallrik.
Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.