Rödbetssallad med rödkål, rödlök & fetaost

15 minuter
109 kcal

Laga en grön middag klädd i rött med den här rödbetssalladen som både mättar, är vacker och ger dig nyttiga kostfibrer och C-vitamin. Smaklig måltid!

Rödbetssallad med rödkål, rödlök & fetaost

RÖDBETSSALLAD – en lækker og flot servering! _SE

© wichmann+bendtsen

Rödbetssallad med rödkål, rödlök & fetaost

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 75 g rödbetor
  • 75 g rödkål
  • ½ liten rödlök

Vinägrett:

  • ½ tsk dijonsenap
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • ½ msk olivolja
  • ½ msk citronsaft
  • Havssalt
  • Svartpeppar

Till servering:

  • 37 g fetaost
  • 1 msk pumpakärnor
  • ½ näve timjan

Så gör du

  • Skala rödbetorna. Skär dem i mycket fina skivor och blanda dem med finskuren rödkål och rödlök.
  • Rosta pumpakärnor i en panna på hög värme tills de börjar poppa runt.
  • Vispa ihop vinägretten. Häll den över salladen och vänd runt.
  • Servera salladen med smulad fetaost, rostade pumpakärnor och grovhackad timjan.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background