Nyttiga recept Middag Rödbetssal... Rödbetssallad med rödkål, rödlök & fetaost 15 minuter 109 kcal Laga en grön middag klädd i rött med den här rödbetssalladen som både mättar, är vacker och ger dig nyttiga kostfibrer och C-vitamin. Smaklig måltid! Av Signe Moesby Leth 8 februari 2022 RÖDBETSSALLAD – en lækker og flot servering! _SE © wichmann+bendtsen Rödbetssallad med rödkål, rödlök & fetaost Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 75 g rödbetor 75 g rödkål ½ liten rödlök Vinägrett: ½ tsk dijonsenap ½ msk vitvinsvinäger ½ msk olivolja ½ msk citronsaft Havssalt Svartpeppar Till servering: 37 g fetaost 1 msk pumpakärnor ½ näve timjan Så gör du Skala rödbetorna. Skär dem i mycket fina skivor och blanda dem med finskuren rödkål och rödlök. Rosta pumpakärnor i en panna på hög värme tills de börjar poppa runt. Vispa ihop vinägretten. Häll den över salladen och vänd runt. Servera salladen med smulad fetaost, rostade pumpakärnor och grovhackad timjan. SalladRödbetorRödkål