Nyttiga recept Middag Kikärtssal... Kikärtssallad med broccoli och fetaost 10 timmar 251 kcal Kikärtor är fullproppade med vitaminer och mineraler. Testa att äta dem i denna sallad med broccoli och fetaost under dina fastedagar. Av I FORM-redaktionen 1 december 2015 Kikärtssallad Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 40 g kikärter 60 g broccoli 50 g fetaost, smulad 20 g mandlar Dressing cm ingefära Lite fint riven vitlök 2 tsk olivolja Saft av ¼ citron Gör så här Lägg kikärter i blöt över natten. Häll bort vattnet dagen efter och koka dem i 1 timme i färskt vatten. Hacka broccolin fint med en kniv eller i matberedare. Vänd ihop kikärter, broccoli, fetaost och mandlar. Riv ingefära och vitlök fint. Rör ihop med olja, citronsaft och salt. Häll dressingen över salladen och vänd runt den ordentligt. BroccoliKikärterSallad