Gazpacho med röd paprika

Ät spansk Gazpacho med röd paprika och tomat och dröm dig bort till sydligare breddgrader under dina fastedagar.

2 december 2015 av I FORM

Gazpacho

1 person

1 gurka
1 knippe färsk basilika
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 lök
6 färska solmogna tomater (eller 1 burk skalade tomater)
2 tsk olivolja
Ca 1 tsk cayennepeppar
½ msk äppelcidervinäger
Havssalt

 

Gör så hä

  • Lägg undan lite basilika till dekoration.
  • Lägg sedan allt utom cayenne­peppar och salt i en mixer och mixa soppan ordentligt tills den har fått önskad konsistens.
  • Smaka sedan av med salt och cayennepeppar.
  • Dekorera med basilikablad och servera soppan kall.

 

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar