Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs mer2 personer
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 20 minuter
Tid totalt: 30 minuter
250 g kalvfilé (eller oxfilé)
Havssalt och nymalen peppar
3 stjälkar grönkål = 50 g finhackad grönkål (eller broccoli)
1 näve frisésallad eller annan grönsallad, ca 100 g
300 g brysselkål
1 msk extra jungfruolja
½ granatäpple
1 msk pinjenötter
Vinägrett
1 dl extra jungfruolja
2 tsk grov senap
3 msk vitvinsvinäger
1 msk agavesirap (eller akaciahonung)
Havssalt och nymalen peppar
Tillbehör
2 skivor grovt bröd à 60 g
Energi: 533 kcal
Protein: 41,1 g
Fett: 19,3 g
Kolhydrat: 54,5 g
Kostfiber: 11,1 g
Få fuld adgang til artiklen ved at logge ind her. Har du ikke allerede en profil, kan du nemt oprette en - det koster ingenting.
Få de bästa träningstipsen, de läckraste recepten och de senaste hälsorönen.
JUST NU: Få 6 gratis hemmaträningsprogram när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Gläd dig åt att komma i toppform och boosta din förbränning med världens bästa övningar!
Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer