Nyttiga recept Middag Nötburgare... Nötburgare med squashbotten och valnötspesto 25 minuter 552 kcal Superläcker bugare utan bröd med massor av smak. Av I FORM-redaktionen 25 juli 2012 I helt ny tappning - testa den! Nötburgare med squashbotten och valnötspesto Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 250 g nötfärs (max 10 % fett) 1 squash ½ liten rödlök ½ röd paprika 10 skiva inlagd gurka 2 skiva primadonnaost Valnötspesto 50 g valnötter 2 dl färsk basilika ¼ dl olivolja 1 fett krossad vitlöksk 1 nypa färsk chili Havssalt Tillagning Blanda alla ingredienserna till valnötspeston grovt och ställ den i kylskåpet. Forma köttet till två biffar, krydda med en aning olja, salt och peppar och grilla eller stek dem. Skär squashen i 4 skivor (kassera botten och topp) och grilla dem. Det är inte nödvändigt att använda olja. Använd squashskivorna som botten och lägg på biff, inlagd gurka, ost i tunna flagor, lökringar, fina skivor paprika och dressing emellan. Garnera med lite färsk basilika. SquashLow carbBurgareNötkött