Nyttiga recept Middag Sallad med... Sallad med kyckling, kål och keso 15 minuter 252 kcal Proteinrik sallad med kyckling och två olika sorters kål och mängder av grova grönsaker. Av Anne Larsen 22 februari 2015 Sallad med proteinkälldor både från kyckling och keso håller dig mätt länge. Sallad med kyckling Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 100 g kokt kyckling 2 vitlöksklyfta 2 tsk extra jungfruolja 200 g grönkål och svartkål ½ tsk malda torkade chiliflingor Havssalt och svartpeppar 14 körsbärstomater 1 lila morot eller vanlig morot 4 msk keso, 4,5 % fett Gräslök ½ citron Så här gör du Skiva vitlöken lövtunt. Gör i ordning kålen: Skölj kålen och skär bort mittdelen och stjälken. Skaka den torr och skär i lagom munsbitar. Stek vitlöksskivorna gyllene, lägg i chili och kål och stek vidare. Vänd runt kålen under tiden. Smaka av med salt och peppar. Skär tomaterna i halvor. Skiva moroten lövtunt. Lägg upp kålen med kyckling, tomater och morot. Toppa med keso och gräslök och pressa över lite citron. KålTomatSalladKyckling