Läs också

Grön pasta

Grön lasagne

Auberginer med mozzarella och tomatsås.

22 mars 2012 av I FORM

Till 2 personer

Pastaplattor:

1 stor aubergine
Kokosolja till stekning

Fyllning

1 portion tomatsås (Få recept här)
½ mozzarella (125 g)

Garnering:

1 knippa färsk basilika

  • Skär auberginen i 1 cm tjocka skivor och stek dem i pannan i kokosolja.
  • Lägg dem på hushållspapper efter stekning så att fettet droppar av. Gör en portion tomatsås.
  • Skär mozzarellan i tunna skivor. Lägg först ett lager auberginen sedan tomatsås och så mozzarella. Fortsätt på det här sättet tills hela auberginen är använd.
  • Strö på hackad färsk basilika

Vill du äta vegetariskt till middag oftare? Här hittar du flera nyttiga, vegetariska recept

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar