Läs också

Grön pasta

Grön lasagne

Auberginer med mozzarella och tomatsås.

22 mars 2012 av I FORM

Till 2 personer

Pastaplattor:

1 stor aubergine
Kokosolja till stekning

Fyllning

1 portion tomatsås (Få recept här)
½ mozzarella (125 g)

Garnering:

1 knippa färsk basilika

  • Skär auberginen i 1 cm tjocka skivor och stek dem i pannan i kokosolja.
  • Lägg dem på hushållspapper efter stekning så att fettet droppar av. Gör en portion tomatsås.
  • Skär mozzarellan i tunna skivor. Lägg först ett lager auberginen sedan tomatsås och så mozzarella. Fortsätt på det här sättet tills hela auberginen är använd.
  • Strö på hackad färsk basilika

Vill du äta vegetariskt till middag oftare? Här hittar du flera nyttiga, vegetariska recept

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

På vilket sätt gör du störst insats för klimatet?


I FORM tipsar