Low carb-wrap med varmrökt lax

15 minuter
380 kcal

Alternativ mjölfri wrap med en härlig fyllning av lax och grönsaker. Nyttig och enkel middag på bara 15 minuter. Hämta receptet här.

Low carb wrap med lax

DEN PERFEKTA MIDDAGEN – på en hektisk dag. På bara 15 minuter kan du vispa ihop dessa läckra äggwraps med varmrökt lax.

© wichmann+bendtsen

Low carb wrap med lax

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 4 ägg
  • ½ dl mjölk
  • ½ tsk havssalt
  • Svartpeppar, nymalen
  • 1 tsk extra virgin olivolja
  • ½ röd paprika
  • 1 liten rödlök
  • 100 g varmrökt lax
  • 2 näve ruccola

Dressing:

  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 citron, saften
  • 1 msk flytande honung
  • Havssalt
  • Svartpeppar, nymalen

Så här gör du

  • Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
  • Stek hälften av äggmassan i en stekpanna i lite olja cirka 2-4 min på varje sida. Repetera med den andra hälften.
  • Skär paprika i strimlor och lök i ringar. Fördela på de nygjorda wrapsen tillsammans med lax och ruccola.
  • Blanda alla ingredienserna till dressingen och fördela på wrapsen.

TIPS Gör du många wraps i taget så förvara dem i kylen med bakplåtspapper mellan. Då är de lättare att skilja åt.