Skrubba potatisarna, baddadem torra, dela dem på längdenoch gnid dem lätt med rapsolja.
Salta lätt, tillsätt rosmarin ochbaka dem i 200 grader i 20minuter.
Gör i ordning kålen.
Är det palmkål eller grönkålska mittsträngen och lite avbotten skäras bort.
Skär bladeni mindre bitar, skölj dem ochslunga dem torra.
Gör i ordningbönorna.
Stek kålen i 1 msk olivoljaihop med pressad vitlök ochchili.
Kort tid men ganska hårt.
Smaka av med salt.
Koka bönorna i lättsaltat vattenmed lite rapsolja – 2-3 minuter.
Badda köttet torrt.
Värm 2 tskolivolja i pannan, lägg i smör ochlåt det brusa upp.
Stek sedanköttet i ca 4–7 minuter på varjesida, beroende på tjocklek.
Tryckpå det, ju mjukare – destorödare!
Krydda med salt ochpeppar under tiden.
Lägg uppköttet med mynta, kål, bönoroch potatis.