- Skrubba potatisarna och dela på hälften.
- Badda dem torra, lägg i en skål eller plastpåse och vänd runt med 2 tsk rapsolja, salt och peppar.
- Lägg dem på ett litet ugnsfast fat med bakplåtspapper.
- Baka dem i 200 grader i 20–30 min.
- Skär broccolin grovt och lägg i en gryta.
- Salta lätt och droppa rapsolja över.
- Häll kokande vatten över och låt stå under lock i 5 min. Häll av vattnet.
- Skölj jordgubbarna med stjälken kvar.
- Lägg mozzarella på varje skiva, rulla ihop och fäst med tandpetare och salviablad.
- Stek köttet i olivolja och smör runt om, totalt ca 10 min, först på hög och sedan på medelvärme.
- Krydda under tiden med salt och peppar.
- Servera köttet med ugnsbakade potatisar, broccoli och jordgubbar
Har du provat vår broccolisallad med bacon, rödlök och fetaost? Den är supergod!
Tips!
Banka ut köttet ordentligt
Här ska du använda tunna skivor kött, så banka ut kalvköttet riktigt ordentligt. Lägg köttet i en plastpåse innan du bankar ut det.